Boen de citroen schoon, rasp de schil er dun af en pers de
citroen uit.
Neem de dragonblaadjes van steeltjes en hak de helft daarvan
fijn.
Roer de mayonaise met 2 theelepels geraspte citroenschil, 1
eetlepel citroensap, de dragon, zout, peper in een kommetje
door elkaar.
Strooi bloem op een bord.
Bestrooi de scholfilets met de viskruiden en de dille (1
scholfilet wordt niet gebruikt) en wentel ze door de
bloem.
Verhit de helft van de boter in een grote pan en bak 4
scholfilets in ± 6 minuten en leg ze op 4 borden.
Doe er dan de rest van de boter bij, roer de rest van het
citroensap door het bakvet en schenk het bakvet over de
scholfilets.
Serveer de citroenmayonaise erbij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |